Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

SeniorNetværk Vandpjasker tur 16. juni

23. maj 2018 · Lyngens · Skrevet af steffen

Sjov med vand og andet plaskeri Sidder du derhjemme og føler dig lidt for tør? Savner du dit yndlingsseniornetværk? Så fat mod for Thyregod inviterer på en dag fyldt med fede vandaktiviteter.

Vi mødes ved Thyregod station kl. 09:30 hvorfra vi sammen tager til Kulsø spejdercenter.
Vi slutter kl. 20:15 ligeledes ved Thyregod station.

Prisen for turen er den enorme sum af nul kroner som skal afleveres når du tilmelder dig. Pakkeliste: Tøj efter vejret Tørt tøj og håndklæde i tilfælde af at din krop skulle støde på en sø Godt humør Alverdens mærkelige genstande som ikke er blevet nævnt, men du føler du absolut skal have med Mere godt humør (bare for en sikkerheds skyld) Fristen for tilmelding er fredag d. 8 juni

 

————————————–denne streg kan med fordel klippes langs—————————– Navn:_______________________________________________________________________ Alder:_______________________________________________________________________ Mobilnummer:________________________________________________________________
ICE mobilnummer:____________________________________________________________