Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Ninna er uddannet specialpædagog og arbejder……

24. april 2016 · Grupperne, Info, Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

Ninna er uddannet specialpædagog og arbejder med voksne udviklingshæmmede i beskyttet beskæftigelse på Faxe Vandrerhjem. Hun har inden arbejdet med børn med særlige behov i 10 år. Ninna har været KFUM-spejder i 27 år, og leder i 14. Hun er pt leder for juniorer og tropspejdere. Hun er derudover frivillig kursusleder på Pindstrup Centret, og laver familiekurser og sommerlejre for børn og familier med og uden handicap.
Ninna vil tale om de såkaldte bogstavbørn; altså børn med forskellige diagnoser. Ninna er landskendt i korpset for sin viden, sit engagement og sine inspirerende ideer.
Rent praktisk bliver arrangementet afholdt hos Thyregod-Vester gruppe på Solsortevej i Thyregod. Vi starter kl. 13.00 og regner med at være færdige omkring kl. 16.00. Distriktet er vært for en forfriskning undervejs.
Det er gratis at deltage.
Der kommer en indbydelse ud en af dagene i den kommende uge.
Karl Åge

Tags: , , ,