Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Lyngens distrikts vælter biograf

17. april 2016 · Grupperne, Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

IMG_4275Lyngens distrikt var søndag den 17. april i Ikast biograf, for at se den nye udgave af filmen Junglebogen.

Lyngens distrikt havde valgt, at invitere alle spejdere i Lyngens distrikt på en fælles tur i biografen, for at styrke forholdet mellem spejderne i de forskellige grupper i distriktet. Ideen kom fra distriktsstaben, som et forsøg på at lave en anderledes aktivitet for spejderne i distriktet, og for på en lidt anderledes måde prøve at styrke sammenholdet mellem grupper og spejdere i et distrikt, der dækker et stort geografisk område.

Man havde i staben et håb om 50-60 deltagende spejdere fra distriktet. Det blev imidlertid en succes med hele 105 tilmeldte spejdere fra distriktet foruden størstedelen af distriktsstaben.

junglebogenStaben har måtte se i øjnene, at denne fælles biograftur har været en større succes, end det kunne have været forventet. Man har fra distriktets side endda måtte melde udsolgt til flere spejdere, da der ikke var flere pladser i biografsalen, og vi desværre ikke kunne få en større sal. Distriktet havde på forhånd valgt sælge billetterne via ”først til mølle”-princippet, og det endte altså med at alle sæderne i biografsalen var fyldte.

Lyngens Distrikt vil gerne sige hjertelig tak til alle deltagende og alle interesserede, for at bakke op en ny og anderledes ide. Distriktsstaben vil i evalueringen se om det er en ide som distriktets fremadrettet ønsker og om succesen kan gentages.

Tags: , , , , , , ,