Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Sommerferie

28. juni 2015 · Info, Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

Kære alle spejder og leder i Lyngens Distriktglad-sol-med-solglasogon-och-blomma-tecknad-illustration_279-13422

Så regner det her års spejder arbejdet mod en slutning. Vi vil fra Stabens side sige tak for at der var så mange der deltog i de aktiviter som vi udbyd til jer. Men vi vil altid gerne være flere. Nogen af de tænk som kommer til at ske i det næste spejder år er kender i meget til. Eks: JOTI i okt., PL/PA i Nov. og DM i Spejd som vil for gå på Trevæld i år. (Kender ikke tiden i nu).

Som noget nyt til næste år så kommer der en tur rundt i Ikast by hvor vi slutter i Ikast bio hvor vi vil grille og have lejrbål ind i Ikast bio. Som i aldring har oplevet en biograf og et lejrbål. Med film og overnatning i biograften. I kan finde en plakat til denne fede tur her. (https://drive.google.com/folderview?id=0B9pe7U7tE0MdfndfY2hfb0swTmZ3em9MZ3BZejFiT2FIR24zc01hZ3Zyalg5azROaXVZYUE&usp=drive_web)

En af de ting som vi også kommer til at arbejdet med i det nye spejder år er at vi gerne vil udbyde et Roland kursus i Lyngens Distrikt for vi synes det er rigtigt vigtigt at man uddanner sig også ind for spejder verden. Så man kan få alt ud af jeres spejder arbejdet.

Der er nogen pladser i nu rundt på sommer kurserne så det er bare med at komme afsted. Spørg jeres gruppeleder eller Distriktets uddannelsesleder Steffen Tolstrup i kan finde hans kontakt oplysninger her

Til slut vil jeg ønske alle en god sommer vi ses i det nye spejder år.

Med de største Spejderhilser
Staben