Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Julehilsen

23. december 2014 · Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

Kære alle spejdere i Lyngens Distrikt

B_rneteater_p__Ish__398725aSå er året være ved at gå på hæld. 2014 har været et begivenhedsrigt år for Lyngens Distrikt. Vi var på Landsmøde i Nyborg Strand, et Landsmøde hvor Lyngens Distrikt var med til at stille et forslag om distriktsvalg. Forslaget blev vedtaget, så nu bliver Distriktchefen valgt af og blandt de stabsmedlemmer som er valgt ind. Så vi har fået en valgstruktur med indirekte valg, der ligner den i grupperne og Hovedbestyrelsen. Der var en del kritik af deltagerprisen på Landsmødet og det indtryk jeg har fået fra Hovedbestyrelsen er, at de tænker meget over, hvordan og hvor Landsmødet i 2016 skal være.

Før Landsmødet var vi 20 ledere på tur til på korpskontor CPH i København hvor vi fik hygget os og drøftet meget om Landsmødet. Steen og Kim fra Hovedbestyrelsen var ude og tale med os om nogle af de forslag, der var stillet til Landsmødet.

Noget af det som der også er blevet brugt kræfter på, er at finde en stab til Roland 1 og skrive en ansøgning der til. Jeg synes, vi havde et godt grundlag til at kunne afholde Roland 1 i Ejstrupholm til sommer. Vores ansøgning blev imidlertid ikke godkendt. Nu, hvor der er gået lidt tid siden at vi har fået svaret tror jeg, at vi skal prøve igen til 2016. Men det er en debat vi kommer til at tage i staben hen over året 2015.

Gruppe Billede fra CPH før vi kørt hjem

Gruppe Billede fra CPH før vi kørt hjem

Og efter flere år med JOTI i Gjellerup har vi valgt at prøve at være i Ejstrupholm. Der var ca. 20 deltagere. Deltagerne have en superweekend. For første gang kunne man følge med online (7 timer). Vi kikker på, om der er flere steder vi kan have JOTI.

Nu har vi kikket lidt tilbage. I 2015 kommer der til at ske rigtigt mange ting. Lige nu er planlægning af Distriktslejr 2015 i fuld gang. Der er nedsat en arbejdsgruppe, som arbejder med at finde sted og hvad der skal ske. Der kommer noget ud til alle grupper i starten af det nye år. Og vi skal på Landstræf til efteråret på Gram Slot og meget mere.

Noget af det som Staben har arbejdet med er, hvordan vi er online. Vi fik en Facebook-side for et stykke tid siden. Distriktets hjemmeside har fået en voldsom update og er kommet over på korpset løsning til alle grupper og distrikter GruppeSite.

Jeg vil her til slut ønske alle en god Jul og Godt Nytår.

Med Spejderhilsen
René Nielsen
Distriktschef
Lyngens Distrikt

Tags: , , , , , ,