Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Lyngens Online

13. december 2014 · Info, Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

VI har arbejdet med at få en nye hjemmeside op at stå. Vi er næsten færdig. Noget af det som mangler er gamle billeder fra gamle kursuser og aktivteter. Hvis du ligger inde med nogen billeder eller andet godt så skal du være velkommen til at sende det til DTC René Nielsen (Se under Staben)

På års PL/PA på Hald Sø lejren start vi med #Lyngens hvor kursusstab, Distriktstaben og spejderne delt billeder på Instagram og Facebook.

I kan følge #Lyngens Hashtag på Tagboard.com. Tagboard søger på de fleste Social Medier.

Til sidst så har vi haft i et stykke tid en Facebook side. Der kommer de nyheder som måske er lidt skæve eller viral. Meget af det som KFUM Spejderne sender ud over facebook bliver delt på Distriktets Facebook side.

Tags: , , , , , , , , ,