Lyngens Distrikt

Lyngens Distrikt

– Distriktet i midten

Roland 1 – Info

13. november 2014 · Lyngens · Skrevet af Rene Nielsen

Vi har netop fået svar på vores ansøgning om at lave Roland 1 næste år, med Lyngens Distrikt som økonomisk forankring. Der er kommet rigtig mange ansøgninger om Roland 1 i år, så de har desværre været nødt til at sortere nogen fra. Og vi var desværre blandt dem, der ikke kom gennem nåleøjet. Det betyder for os som distrikt et mindre økonomisk tab på ca. 1500 kroner, som blev brugt på den weekend, vi i staben brugte på at udvikle konceptet og skrive ansøgningen. Vi vil på næste distriktsrådsmøde diskutere, hvad vores næste træk bliver. Om vi for eksempel skal arbejde med at lave en ny ansøgning til næste år.Vi er i kursusstaben overraskede over afslaget, da vi mener vi har udviklet et godt koncept, og havde en stærk ansøgning. Der er derfor også brug for lidt betænkningstid, før vi er klar til at melde ud, om staben er interesseret i lave kursus i 2016.Ved ? så kan DTC René Nielsen eller DTU Steffen Tolstrup kontakts på mail eller mobil. Se under “Staben

Tags: , ,